Rising Star Yarışması, Rising Star Jüri Üyeleri Kimler

Rising Star tv8 ekranlarında başlıyor. Rising Star Son Bölümü İzlemek İçin doğru adrestesiniz. risingstar-tv8.blogspot.com olarak sizler için bu yarışmanın nabzını tutmaya devam ediyoruz.

Başarılı bir çok programı ve yarışmayı TV8 ekranlarında izleyici ile buluşturan başarılı yapımcı Acun Ilıcalı yepyeni bir yarışmayı daha izleyenlerinin beğenisine sunmaktadır.



Son zamanların en başarılı yapımlarından olan Survivor, İşte Benim Stilim ile oldukça iyi reyting yakalayan TV8 de şimdide yaz aylarında Rising Star isimle yeni ses yarışması yer alacaktır. Survivor'un bitiminin hemen ardından başlayacak olan Rising Star yarışmasında sesine ve ses tonuna güvenen herkes birincilik için yarışacaktır.

Temmuz ayının ikinci haftası başlayacak olan merakla beklenen rising star yarışmasında birbirinden değerli jüri üyeleri de yer alacaktır. Hepimizin yakından tanıdığı isimlerin jüri üyeliği yaptığı yarışmada kimlerin jüri koltuğunda oturacağı belli oldu.

Yazımızın devamında rising star yarışmasında yer alacak olan jüri üyelerinin kimler olduğunu ve rising star yarışması hakkındaki merak edilen bilgileri bulabilirsiniz. İşte rising star jürileri...

Rising Star Yarışması Jüri Üyeleri Kimler
risingstar-tv8.blogspot.com
- Demet Akalın
- Mustafa Sandal
- Fuat Güner


Termmuz ayında başlayan Rising Star yarışmasının sunucusu ise yine tanıdık bir isim olan Öykü Serter olmaktadır. Öykü Serter Rising Star yarışmasının bitiminin ardından ise yeni başlayacak olan İşte Benim Stilim All Star yarışmasına devam edecektir.

Türkçe karşılığı Yükselen Yıldız olan Rising Star yarışmasının formatı ile ilgili olarak net bir olmaması ile sizlere format hakkında bilgiler veremiyoruz. İlerleyen günlerde ise tüm bilgiler eklenecektir.
risingstar-tv8.blogspot.com
rising star, rising star ne zaman başlıyor, rising star yarışması, rising star yarışması jüri üyeleri kimler, rising star hakkında bilgi, rising star nasıl bir yarışma olacak, rising star yarışmacıları kimler, rising star ses yarışması, tv8 rising star ödülü ne, rising star yarismasi,rising star jüri üyeleri, rising star jürisi kim,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

site ekle oToplist | Türkiye'nin Yeni Toplisti site ekle Site Ekle TOPlist freebanner4u Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinkssangrajamaya Ariyordum*Memurvadisi*1 Baksana*İndirim Ariyorum Blog*İndirim AriyorumTurbo Ping*Survivor*Sigorta Kasko*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Manşet5*Kamu Haber*Convert-123 *Orjindir *Survivor *Rising Star Rising Star Türkiye, Rising Star Türkiye Yarışması, Rising Star Türkiye İzle, Rising Star Türkiye Ne Zaman Başlıyor?, Rising Star Türkiye İlk Bölüm bu akşam yapılan sms halk oylamasında kim seçildi,Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralk Ocak Şubat Mart Nisan Mayis Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 2012 2013 2014 2015 2016 1.bölüm, 10.bölüm, 11.bölüm, 12.bölüm, 13.bölüm, 14.bölüm, 15.bölüm, 16.bölüm, 17.bölüm, 18.bölüm, 19.bölüm, 2.bölüm, 20.bölüm, 21.bölüm, 22.bölüm, 23.bölüm, 24.bölüm, 25.bölüm, 26.bölüm, 27.bölüm, 28.bölüm, 29.bölüm, 3.bölüm, 30.bölüm, 4.bölüm, 5.bölüm, 6.bölüm, 7.bölüm, 720p, 8.bölüm, 9.bölüm, Mail: risingstar @ mail.nu


Pilot in Web PRagent – Pagerank Service center Pagerang.im-web.info - Pagerank Anzeige ohne Toolbar backlink.fixsucher.de - Pagerank Anzeige ohne Toolbar prsunt.de - Pagerank Anzeige ohne Toolbar Suchmaschinenoptimierung mit Ranking-Hits ranking.89hits.de - Pagerank Anzeige ohne Toolbar rankmaschine.de - Pagerank Anzeige ohne Toolbar Pagerank-bestimmen.de - Pagerank Anzeige ohne Toolbar pagerank danslemonde.net pagerank danslemonde.net pagerank-online.fr - Pagerank service danslemonde.net Pagerank service Charme dans le monde